Печериці у вершково-часниковому соусі
1005
інгредієнти:
- Печериці свіжі 300 г
- Помідори 2 шт.
- Майонез (пісний) 7 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Приправа
- Сіль
У посуді для запікання в духовці скласти печериці, посолити.
В окремій тарілці приготувати соус: майонез пісний + часник.
Гриби змастити соусом і посипати приправою.
Помідори порізати на дольки і викласти зверху грибів, також змастити майонезом, посолити.
Викласти печериці, що залишилися, змастити соусом, посолити і поперчити, накрити кришкою. Запікати у духовці при температурі 200 градусів 40 хвилин.
Мультиварка Philips - рецепти торти з фото.
Потрясающе вкусный салат: салат з рибою. Производство и продажа лодок РИБ.
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі