Печериці у лимонному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
845 Печериці у лимонному соусі
Печериці у лимонному соусі
інгредієнти:
  • Печериці (дрібні і середні) - 500 г
  • Вершки - 2 ст. л.
  • Цибуля зелена - 4-5 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Лимон (сік і цедра) - 1 / 2 шт
  •  Вершкове масло- 80 г
  • Спеції (чорний перець, майоран, суміш перців)
  • Сіль
  • Олія

Печериці у лимонному соусі інгредієнти Гриби миємо, чистимо і відварюємо в підсоленій воді хвилин 5-7.

Печериці у лимонному соусі Поки варяться гриби, дрібно нарізаємо цибульку і пасеруємо її в олії до м´якості.

фото Печериці у лимонному соусі Видавлюємо часник і додаємо до цибулі.

Печериці у лимонному соусі Шампіньйони Солимо, перчимо і наливаємо трохи вершків.

Печериці у лимонному соусі Сливки   Натираємо цедру лимона на дрібній тертці, видавлюємо сік і кладемо в овочі.

Печериці у лимонному соусі Лук зелений Все перемішати і ще трохи пасерувати.

Потім злити воду з печериць і додати їх до заправки у сковорідці.

Перемішуємо і даємо ще протушкуватися хвилини 3. Все. Готово.

Печериці у лимонному соусі Часник Подавати можна з рисом, наприклад, як у мене. Смачного!.

ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты с малиной - кулинарные рецепты праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Готовим салаты с Курицей здесь

Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты из вареного сердца. Вкусные рецепты для похудения.

Подкиньте рецепт салата с морепродуктами здесь

Рецепты на святую вечерюПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

http://recepti.biz.ua рецепт мясного салата фото

recepti.biz яблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter