Печериці у лимонному соусі
- Печериці (дрібні і середні) - 500 г
- Вершки - 2 ст. л.
- Цибуля зелена - 4-5 шт
- Часник - 2 зуб.
- Лимон (сік і цедра) - 1 / 2 шт
- Вершкове масло- 80 г
- Спеції (чорний перець, майоран, суміш перців)
- Сіль
- Олія
Гриби миємо, чистимо і відварюємо в підсоленій воді хвилин 5-7.
Поки варяться гриби, дрібно нарізаємо цибульку і пасеруємо її в олії до м´якості.
Видавлюємо часник і додаємо до цибулі.
Солимо, перчимо і наливаємо трохи вершків.
Натираємо цедру лимона на дрібній тертці, видавлюємо сік і кладемо в овочі.
Все перемішати і ще трохи пасерувати.
Потім злити воду з печериць і додати їх до заправки у сковорідці.
Перемішуємо і даємо ще протушкуватися хвилини 3. Все. Готово.
Подавати можна з рисом, наприклад, як у мене. Смачного!.
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты с малиной - кулинарные рецепты праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим салаты с Курицей здесь
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты из вареного сердца. Вкусные рецепты для похудения.
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами здесь
Рецепты на святую вечерюПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
http://recepti.biz.ua рецепт мясного салата фото
recepti.biz яблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter