Печериці у беконі

ДРУГІ СТРАВИ
1061 Печериці у беконі
Фото - Печериці у беконі
інгредієнти:
  • Печериці (великі) 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Фарш м´ясний 200 г
  • Сіль, перець
  • Приправа (для м´ясного фаршу) 0.5 ст.л.
  • Бекон (у нарізці) 1 упак.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Часник 1 зуб.

Печериці у беконі інгредієнти Цибулю нарізати дуже дрібно.

Печериці у беконі Печериці очистити, обережно виламати ніжки, а потім акуратно, маленькою ложечкою, видалити пластинки.

фото Печериці у беконі Ніжки дрібно нарізати.

Печериці у беконі Печериці Обсмажити нарізані ніжки разом з цибулею.

Печериці у беконі Лукрепчатий У миску викласти фарш, додати спеції, яйце і часник. Змішати.

Печериці у беконі Фарш м'ясний У фарш додати обсмажені гриби і знову все добре перемішати.

Печериці у беконі Сіль Шляпки печериць наповнити фаршем.

Печериці у беконі Приправа Викласти хрест-навхрест дві смужки бекону. Зверху - коротші.

Печериці у беконі Бекон Загорнути спочатку коротку смужку наверх, а потім - довгу.

Печериці у беконі Яйце курячеМожна для впевненості увіткнути вертикально зубочистку, щоб скріпити смужки бекону.

Печериці у беконі Часник Викласти печериці у форму, підлити трохи води - тільки щоб покрити дно форми, і поставити в духовку. Температура - 200 градусів. Запікати 30 хвилин.

Печериці у беконі Подавати з рисом і овочами.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Простые рецепты блюд.

Рецепт борща украинскогоКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты салатов на любой вкус: рыбные салаты. Рецепты с малиной.

Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинарные сайты.

Кафе продажа Яблочного штруделя recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter