Печериці у беконі
- Печериці (великі) 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Фарш м´ясний 200 г
- Сіль, перець
- Приправа (для м´ясного фаршу) 0.5 ст.л.
- Бекон (у нарізці) 1 упак.
- Яйце куряче 1 шт.
- Часник 1 зуб.
Цибулю нарізати дуже дрібно.
Печериці очистити, обережно виламати ніжки, а потім акуратно, маленькою ложечкою, видалити пластинки.
Ніжки дрібно нарізати.
Обсмажити нарізані ніжки разом з цибулею.
У миску викласти фарш, додати спеції, яйце і часник. Змішати.
У фарш додати обсмажені гриби і знову все добре перемішати.
Шляпки печериць наповнити фаршем.
Викласти хрест-навхрест дві смужки бекону. Зверху - коротші.
Загорнути спочатку коротку смужку наверх, а потім - довгу.
Можна для впевненості увіткнути вертикально зубочистку, щоб скріпити смужки бекону.
Викласти печериці у форму, підлити трохи води - тільки щоб покрити дно форми, і поставити в духовку. Температура - 200 градусів. Запікати 30 хвилин.
Подавати з рисом і овочами.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Простые рецепты блюд.
Рецепт борща украинскогоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты салатов на любой вкус: рыбные салаты. Рецепты с малиной.
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинарные сайты.
Кафе продажа Яблочного штруделя recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter