Печериці по-індійськи
643
інгредієнти:
- Печериці (білі) 350 г
- Олія рисова або рослинна 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Борошно горохове 2 ст.л.
- Перець (чилі мелений) 0.5 ч.л.
- Коріандр (свіжий, дрібно нарізаний або порошок) 1 ч.л.
- Сік лимона 2 ст.л.
- Сіль
Гриби промити і крупно нарізати.
Часник подрібнити.
У сковороді нагріти олію. На середньому вогні обсмажити часник, додати гриби і смажити 5 хвилин.
Посолити, поперчити, додати коріандр. Перемішати і тушкувати 1-2 хвилини.
Влити сік лимона.
Насипати борошно і перемішати.
Розкласти по тарілках і подавати до столу.
Готовим со вкусом - салат сонечко рецепт.
Зеленый борщ Украинский рецепт. Рецепт прготовления Украинского борща с голушками.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт суп гуляш. Мультиварка Philips.
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Рецепты салата с морепродуктамиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Сайты кулинарные тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі