Печериці по-індійськи

ДРУГІ СТРАВИ
643 Печериці по-індійськи
Фото - Печериці по-індійськи
інгредієнти:
  • Печериці (білі) 350 г
  • Олія рисова або рослинна 3 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Борошно горохове 2 ст.л.
  • Перець (чилі мелений) 0.5 ч.л.
  • Коріандр (свіжий, дрібно нарізаний або порошок) 1 ч.л.
  • Сік лимона 2 ст.л.
  • Сіль

Печериці по-індійськи інгредієнти Гриби промити і крупно нарізати.

Часник подрібнити.

Печериці по-індійськи У сковороді нагріти олію. На середньому вогні обсмажити часник, додати гриби і смажити 5 хвилин.

фото Печериці по-індійськи Посолити, поперчити, додати коріандр. Перемішати і тушкувати 1-2 хвилини.

Влити сік лимона.

Печериці по-індійськи Печериці Печериці по-індійськи Масло рисове

Насипати борошно і перемішати.

Розкласти по тарілках і подавати до столу. 

 

 

 

Готовим со вкусом - салат сонечко рецепт.

салат з маринованих опеньок

Зеленый борщ Украинский рецепт. Рецепт прготовления Украинского борща с голушками.

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт суп гуляш. Мультиварка Philips.

Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.

Рецепты салата с морепродуктамиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Сайты кулинарные тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter