Печериці "гостренькі"
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Сік томатний
- Перець чорний
- Печериці
Печериці порізати відносно великими скибочками.
Ріпчасту цибулю нашаткувати невеликими скибочками. Тонкими скибочками порізати перець чилі, вичистивши насіння.
Сковороду і олію прогріти. Цибулю просмажити до м'якості на середньому вогні. Потім додати перець, перемішати. Накрити сковороду кришкою і залишити тушкуватися хвилин 5.
Викласти на сковороду гриби. Перемішати з цибулею та перцем. Посипати чорним перцем - приблизно 0,5-1 ч. л. Обсмажити, періодично помішуючи, хвилин 10.
Потім послабити вогонь і сковороду накрити кришкою. Залишити тушкуватися у власному соку. При необхідності, можна долити олії.
Коли печериці зменшаться в розмірі у 2 рази і візьмуть теплий, коричневий відтінок, залити їх томатним соком. Перемішати і накрити кришкою.
Тушкувати до готовності хвилин 35-40.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Таких салатов вы не еще ели - рецепты салатов с фото.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты с творогом фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter