Печериці "гостренькі"

ДРУГІ СТРАВИ
874 Печериці "гостренькі"
Фото - Печериці
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Перець чилі 1 шт.
  • Сік томатний
  • Перець чорний
  • Печериці

Печериці порізати відносно великими скибочками.

Ріпчасту цибулю нашаткувати невеликими скибочками. Тонкими скибочками порізати перець чилі, вичистивши насіння.

Сковороду і олію прогріти. Цибулю просмажити до м'якості на середньому вогні. Потім додати перець, перемішати. Накрити сковороду кришкою і залишити тушкуватися хвилин 5.

Викласти на сковороду гриби. Перемішати з цибулею та перцем. Посипати чорним перцем - приблизно 0,5-1 ч. л. Обсмажити, періодично помішуючи, хвилин 10.

Потім послабити вогонь і сковороду накрити кришкою. Залишити тушкуватися у власному соку. При необхідності, можна долити олії.

Коли печериці зменшаться в розмірі у 2 рази і візьмуть теплий, коричневий відтінок, залити їх томатним соком. Перемішати і накрити кришкою. 

Тушкувати до готовності хвилин 35-40. 

 

Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.

Таких салатов вы не еще ели - рецепты салатов с фото.

Как приготовить вкусный шашлык: рецепты с творогом фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter