Печериці фаршировані шпинатом
- Печериці 10 шт.
- Шпинат (свіжий або консервований) 400 г
- Сир (тертий) 100 г
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець чорний
- Лимон
Помити печериці, вирізати ніжки, викласти на деко, посолити, поперчити, збризнути лимонним соком.
Ніжки печериць дрібно нарізати і обсмажити з цибулею і часником.
Додати різаний на дрібні кубики томат і шпинат. Обсмажити, доки не випарується рідина.
Зняти з плити. Додати тертий сир. Фарширувати цією сумішшю гриби.
Зверху посипати сиром. На дно дека, приблизно на 1 см, налити воду з розведеним у ній соком лимона або склянку білого сухого вина, і відправити в духовку на 30 хвилин, температура 220.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт борща украинскогоКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Рецепт салата тещин язык здесь
Рецепты юлии высоцкойРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Картошка В Мультиварке Рецепты - салат французский рецепт с фото. Осетинские пироги на заказ.
http://recepti.biz.ua Польская кухня
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter