Печериці, фаршировані крабовим жульєном
- Шампіньйoни - 10 шт
- Крабове м´ясо - 150 г
- Вершки (жирні) - 100 мл
- Спеції (сіль, перець чорний)
- Олія оливкова
- Сир твердий - 50 г
- Мед - 0.5 ч. л.
Крабове м´ясо дрібно порізати.
Злегка обсмажити на оливковій олії, залити вершками, посолити, поперчити і додати мед.
Тушкувати 5 хвилин.
У печериць вирізати ніжку і начинити тушкованим крабовим м´ясом.
Сир натерти на дрібній тертці й викласти на гриби.
Гриби кладемо на деко і в гарячу духовку 180гр.
на 10 хвилин.
СМАЧНОГО!.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные сайты с рецептами и фото.
Как приготовить летний салат - салати до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинария торт без выпечки. Как сделать коржи для торта без выпечки.
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты из баклажанов: приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мимоза салат рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter