Печериці, фаршировані крабовим жульєном

ДРУГІ СТРАВИ
1309 Печериці, фаршировані крабовим жульєном
Печериці, фаршировані крабовим жюльєном
інгредієнти:
  • Шампіньйoни - 10 шт
  • Крабове м´ясо - 150 г
  • Вершки (жирні) - 100 мл
  • Спеції (сіль, перець чорний)
  • Олія оливкова
  • Сир твердий - 50 г
  • Мед - 0.5 ч. л.

Печериці, фаршировані крабовим жюльєном інгредієнти Крабове м´ясо дрібно порізати.

Печериці, фаршировані крабовим жюльєном Злегка обсмажити на оливковій олії, залити вершками, посолити, поперчити і додати мед.

  Тушкувати 5 хвилин.

фото Печериці, фаршировані крабовим жюльєном У печериць вирізати ніжку і начинити тушкованим крабовим м´ясом.

Печериці, фаршировані крабовим жюльєном Шампіньoни Сир натерти на дрібній тертці й викласти на гриби.

Гриби кладемо на деко і в гарячу духовку 180гр.

на 10 хвилин.

СМАЧНОГО!.

Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные сайты с рецептами и фото.

Как приготовить летний салат - салати до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.

Кулинария торт без выпечки. Как сделать коржи для торта без выпечки.

Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Рецепты из баклажанов: приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Мимоза салат рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты