Печериці фаршировані
2521
інгредієнти:
- Гриби шампіньйони(печериці) - 9 шт
- Морква - 1 шт
- Сир твердий - 50 г
- Масло вершкове - 2 ст. л.
- Сіль (За смаком)
- Перець чорний (За смаком)
Печериці очистити і вимити. Відокремити шапку від ніжки.
Нарізати ніжки грибів. Натерти моркву на тертці.
Смажити на олії моркву 5 хвилин.
Додати ніжки печериць і смажити ще 3 хвилини.
Посолити, поперчити, добре перемішати.
Посолити шапки печериць і нафарширувати начинкою.
Сир натерти на тертці і посипати фаршировані грибочки. Поставити гриби в духовку і випікати 25 хвилин при температурі 190.
Смачного!.
Куриные отбивные с сыром тут
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салат с омлетом http://recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: рецепты мясных закусок с фото.
Торт медовик трех дневный. Фото торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі