Печериці фаршировані
- Печериці 400 г
- Фарш 400 г
- Цибуля 2 шт.
- Яйце 1 шт.
- Соус 1 упак.
Печериці очистити від шкірки і від внутрішньої поверхні.
Приготувати фарш: змішати фарш, цибулю, сіль, перець, яйце. Якщо фарш вийде рідким можна додати панірувальні сухарі.
Заповнити печериці фаршем.
Покласти печериці в каструлю і залити соусом. Соус повинен бути не вище рівня печериць. Варити на середньому вогні 30-40 хвилин.
Викласти печериці на деко, полити соусом, посипати тертим сиром і запікати 10-15 хвилин.
На гарнір можна подати кортоплю або макорони.
Рецепты к РождествуПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Купить кондитерку - украшения для торта из крема. Оригинальные Кремы.
Варенье из шишек, удиви друзей: конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты Jelly Belly.
Рецепт праздничный новогодний вкусный салат. Рецепт вкусного салата форум.
Рецепты салатов морепродуктыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты тортов: рецепт торту пяна вишня.
ТутРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter