Печериці фаршировані

ДРУГІ СТРАВИ
672 Печериці фаршировані
Фото - Печериці фаршировані
інгредієнти:
  • Печериці 500 г
  • Сир твердий 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Курка 100 г
  • Майонез
  • Сіль

Шампіньонифаршірованние інгредієнти Гриби очистити, відокремити капелюшки від ніжок і за допомогою чайної ложки з капелюшків вибрати грибну масу.

Шампіньонифаршірованние Для фаршу дрібно порізати грибні ніжки, цибулю і курку. Цибулю і гриби обсмажити в рослинній олії.

фото Шампіньонифаршірованние Потім змішати з куркою і тертим сиром, посолити. Додати трохи майонезу.

Шампіньонифаршірованние Печериці Капелюшки наповнити фаршем і запікати в духовці 20 хвилин.

Поилки для домашней птицы: салат з ананасами та куркою. Салаты с ананасом.

Рецепты Приготовления - рецепт салата с буряком.

Закупка рецепты - рецепты праздничных закусок с фото. Диета: рецепты для похудения.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт рыба на пару.

Оригинальные Кремы - крем для торта для украшения. Украшение тортов.

Реферат Польская кухня. Особенности Польской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter