Печериці фаршировані
685
інгредієнти:
- Печериці 500 г
- Сир твердий 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Курка 100 г
- Майонез
- Сіль
Гриби очистити, відокремити капелюшки від ніжок і за допомогою чайної ложки з капелюшків вибрати грибну масу.
Для фаршу дрібно порізати грибні ніжки, цибулю і курку. Цибулю і гриби обсмажити в рослинній олії.
Потім змішати з куркою і тертим сиром, посолити. Додати трохи майонезу.
Капелюшки наповнити фаршем і запікати в духовці 20 хвилин.
Поилки для домашней птицы: салат з ананасами та куркою. Салаты с ананасом.
Рецепты Приготовления - рецепт салата с буряком.
Закупка рецепты - рецепты праздничных закусок с фото. Диета: рецепты для похудения.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт рыба на пару.
Оригинальные Кремы - крем для торта для украшения. Украшение тортов.
Реферат Польская кухня. Особенности Польской кухни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі