Печеня зі свинини із вершково-гірчичним соусом
- Картопля (молода) 800 г
- Перець болгарський 2 шт.
- Гірчиця 0.25 скл.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Бульйон (курячий) 0.33 скл.
- Свинина 1 кг
- Вершки (жирні) 0.5 скл.
- Петрушка (свіжа) 0.25 скл.
- Сіль
- Перець чорний
Нагріти духовку до 200 градусів.
Відварити картоплю часточками до напівготовності.
Помістити картоплю та перець (нарізаний широкими смужками) у форму для запікання.
Змішати гірчицю, олію, бульйон, сіль і перець.
Вилити гірчичну суміш на овочі. Перемішати, струшуючи форму, щоб овочі вкрилися соусом.
Викласти свинину на овочі.
Свинину можна попередньо присолити на ніч.
Посолити, поперчити. Запікати 30 хвилин або доки свинина не пропечеться.
Готову свинину перекласти на тарілку, накрити фольгою і залишити на деякий час.
Додати до овочів вершки і петрушку, добре перемішати. Повернути у духовку і запікати ще 10 хвилин.
Викласти свинину і овочі на тарілки. Полити гірчичним соусом.
Рецепты в постИстория возникновения постов
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати рецепти з грибами.
Рецепты из печени: кулинария блюда из печени. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.
Кулинарный сайт анастасии скрипкиной салатыКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Здеськульки
Салаты рецепты - рецепт салата мимоза с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter