Печеня зі свинини
- Філе свиняче 1 кг
- Селера черешкова (гілочка) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Розмарин (гілочка)
- Вино біле сухе 2 скл.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Масло вершкове 70 г
- Крохмаль 0.5 ст.л.
- Часник 1 зуб.
Посолити і поперчити м'ясо.
Підсмажити з усіх боків на оливковій олії та вершковому маслі.
Полити вином і залишити на вогні щe на 8 хвилин.
Прикрити алюмінієвою фольгою і поставити в духовку 180°С на 1 годину.
Подрібнити у блендері моркву, селеру, цибулю, часник і перемішати із крохмалем.
Після закінчення години викласти овочі і розмарин у м'ясо, додати склянку води, прикрити алюмінієвою фольгою і знову поставити у духовку на 30 хвилин.
Через 30 хв прибрати фольгу, посолити і дати м'ясові підрум'янитися 10 хв.
Нарізати на скибочки і полити овочевим соусом.
recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Готовим со вкусом: салат невеста рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепты Приготовления: салаты с морепродуктов рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пляцков с фото.
Купить Печенье - рецепт домашнего печенья на смальце. Поможем выйти замуж в Германию.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter