Печеня з яловичини з маслинами
- Яловичина 300 г
- Картопля 200 г
- Гриби (печериці) 100 г
- Цибуля ріпчаста 50 г
- Помідор 2 шт.
- Сир 70 г
- Маслини 50 г
Яловичину нарізати кубиками невеликого розміру і обсмажити на сковороді разом з маслинами. Картоплю і гриби помити, почистити і порізати скибочками. Разом їх обсмажити до напівготовності. Дрібно порізану цибулю додати до картоплі з грибами і обсмажити хвилини 2-3.
У порційні горщики викласти спочатку картоплю, цибулю та гриби, потім присипати спеціями, посолити, покласти порізаний на дрібні шматочки свіжий помідор, а потім вже м'ясо з маслинами. Залити зверху сметаною і присипати тертим сиром. Можна залити сметанним соусом (100 г сметани + 1 ст. л. гірчиці або томатної пасти).
Накрити горщики кришечками і поставити в духовку, розігріту до 160 градусів, на 15 -20 хв. Перед подачею зверху покришити свіжу зелень, наприклад, кріп, зелену цибулю, петрушку.
Рецепти святкових закусокСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт суп гуляш венгерский. Рецепты гуляш суп.
Осетинские пироги на заказ - салат из брокколи рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепт салата вкуснятинаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Очень вкусные рецепты блюд: кулинарный сайт.
ЗдесьДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты юлии высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter