Печеня з яловичини з кабачками

ДРУГІ СТРАВИ
655 Печеня з яловичини з кабачками
Фото - Печеня з яловичини з кабачками
інгредієнти:
  • Яловичина 600 г
  • Картопля 1.5 кг
  • Кабачoк молодий 2 шт.
  • Томат (помідори маленькі) 300 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Зелень кропу і петрушки
  • Сіль, перець, приправи
  • Соєвий соус 1 ст.л.

М'ясо ріжемо на шматочки, поливаємо його соєвим соусом, солимо й додаємо спеції. Залишаємо хвилин на 20 у спокої. Обсмажуємо м'ясо з двох сторін на олії, заливаємо кип'яченою водою, так щоб накрилося. Ставимо варити на 1 годину попередньо додавши лавровий лист і перець горошком.

 

 

Після закінчення часу зняти з вогню.

Картоплю очистити, порізати соломкою, обсмажити до скориночки і з'єднати з м'ясом. Теж саме зробити з кабачками. Цибулю порізати півкільцями.

Додати до страви. Потім додати томат або приготувати його з 5 помідорів.

 

Все змішати, накрити кришкою і в духовку на 2 години.

Подавати зі сметаною і зеленню.

 

Французская кухня рецепты галеты. Французская кухня рецепты жульен.

салатики рецепты новинки

рецепты салатов морепродукты

Рецепты Приготовления - праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.