Печеня з яловичини з кабачками
- Яловичина 600 г
- Картопля 1.5 кг
- Кабачoк молодий 2 шт.
- Томат (помідори маленькі) 300 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень кропу і петрушки
- Сіль, перець, приправи
- Соєвий соус 1 ст.л.
М'ясо ріжемо на шматочки, поливаємо його соєвим соусом, солимо й додаємо спеції. Залишаємо хвилин на 20 у спокої. Обсмажуємо м'ясо з двох сторін на олії, заливаємо кип'яченою водою, так щоб накрилося. Ставимо варити на 1 годину попередньо додавши лавровий лист і перець горошком.
Після закінчення часу зняти з вогню.
Картоплю очистити, порізати соломкою, обсмажити до скориночки і з'єднати з м'ясом. Теж саме зробити з кабачками. Цибулю порізати півкільцями.
Додати до страви. Потім додати томат або приготувати його з 5 помідорів.
Все змішати, накрити кришкою і в духовку на 2 години.
Подавати зі сметаною і зеленню.
Французская кухня рецепты галеты. Французская кухня рецепты жульен.
Рецепты Приготовления - праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter