Печеня з яловичини "Бабусина"

ДРУГІ СТРАВИ
712 Печеня з яловичини "Бабусина"
Фото - Печеня з яловичини
інгредієнти:
  • Грудка яловича (свіжа з кісточкою) 600 г
  • Картопля 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Сода 0.33 ч.л.
  • Хліб (чорний) 50 г
  • Лавровий лист 3 шт.

Печеня з яловичини Цибулю дрібно нарізати.

Печеня з яловичини Обсмажити цибулю у невеликій кількості олії до прозорості.

фото Печеня з яловичини Додати у цибулю соду і перемішати. Цибуля відразу ж почне змінювати свій колір. Зняти з вогню.

Печеня з яловичини Грудку нарізати невеликими шматочками.

Часник дрібно порізати.

Печеня з яловичини У каструлю з товстим дном покласти цибулю, часник, зверху - м'ясо і кісточки.

Залити окропом і варити годину під кришкою.

Печеня з яловичини Через годину посолити і поперчити.

Картоплю нарізати не дуже крупно і покласти на м'ясо.

Варити півгодини під кришкою.

Печеня з яловичини Зрізати кірки з чорного хліба і розмочити у невеликій кількості води.

Печеня з яловичини Додати цю масу у соус і варити ще півгодини.

За 15 хвилин до готовності додати лавровий лист.

Печеня з яловичини

Рецепты приготовления блюд: первые блюда рецепты. Вышивать легко.

Вкусные рецепты для похудения - салат с сердцем и горошком. Рецепты салатов на любой вкус.

Подскажите рецепт теста и начинки для вкусной пиццы. Начинки для пиццы.

Легкие блюда в мультиварке рецептыНовости легкой атлетики

Крем для украшения торта http://recepti.biz.ua

способ приготовления блюда из яиц одно

закрытый пирог со шпинатом и грибами