Печеня з яловичини "Бабусина"
- Грудка яловича (свіжа з кісточкою) 600 г
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Сода 0.33 ч.л.
- Хліб (чорний) 50 г
- Лавровий лист 3 шт.
Цибулю дрібно нарізати.
Обсмажити цибулю у невеликій кількості олії до прозорості.
Додати у цибулю соду і перемішати. Цибуля відразу ж почне змінювати свій колір. Зняти з вогню.
Грудку нарізати невеликими шматочками.
Часник дрібно порізати.
У каструлю з товстим дном покласти цибулю, часник, зверху - м'ясо і кісточки.
Залити окропом і варити годину під кришкою.
Через годину посолити і поперчити.
Картоплю нарізати не дуже крупно і покласти на м'ясо.
Варити півгодини під кришкою.
Зрізати кірки з чорного хліба і розмочити у невеликій кількості води.
Додати цю масу у соус і варити ще півгодини.
За 15 хвилин до готовності додати лавровий лист.
Рецепты приготовления блюд: первые блюда рецепты. Вышивать легко.
Вкусные рецепты для похудения - салат с сердцем и горошком. Рецепты салатов на любой вкус.
Подскажите рецепт теста и начинки для вкусной пиццы. Начинки для пиццы.
Легкие блюда в мультиварке рецептыНовости легкой атлетики
Крем для украшения торта http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter