Печеня з телятини з вишнею
699
інгредієнти:
- Телятина 1 кг
- Вишня 1 скл.
- Вино червоне 100 мл
- Вишневий сік 100 мл
- Бульйон м´ясний 1 скл.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Борошно 3 ст.л.
- Сіль
- Кориця
На шматку телятини зробити 30 надрізів. У кожний покласти по вишні.
М'ясо облити 2 ст. л. розтопленого масла, посипати корицею. Поставити в духовку на 25 хвилин. Потім полити маслом, що залишилося, посипати борошном, накрити кришкою і готувати ще 1 годину.
Соус.
Сік, вино, бульйон перемішати і поставити на вогонь.
Накрити кришкою і тушкувати протягом 15 хвилин.
Салат австрийский с семгой рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Куриная печень с яблоками рецепт с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепт вкусной домашней колбасы. Поможем выйти замуж в Германию.
Готовим со вкусом: холодные закуски рецепты.
http://recepti.biz.ua состав салата мимоза
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі