Печеня з рижиків, батату і курки
1401
інгредієнти:
- Гриби (рижики) 0.5 кг
- Батат 4 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Курка 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера
- Вино
- Вода
- Спеції
- Чебрець
У широкій плоскій каструлі протушкувати цибулю, додати шматки курчати, порей, черешки селери.
Додати вино, трохи води, спеції.
Протушкувати під кришкою 30 хвилин.
Окремо обсмажити рижики.
Батат зварити на пару, почистити, нарізати великими шматками.
Додати у каструлю.
Довести до кипіння, додати свіжий чебрець.
Подавати гарячим.
Закваски для йогурта Yogurton: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Бизнес с Avon, узнай секрет.
Салаты из брокколи рецепты быстроСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рыбная Икра - Цены на Рынке - оладьи из рыбной икры. Рецепты вкусных оладьев.
Рецепт салата с языкаКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі