Печеня з рису з овочами у гарбузовому горщику
- Гарбуз 1 шт.
- Рис (пропарений) 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідори черрі 10 шт.
- Олія оливкова (соняшникова) 0.5 скл.
- Капуста брюссельська (цвітна) 10 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Оцет яблучний 1 ст.л.
- Приправа для плову 1 ч.л.
- Сир твердий 50 г
- Яйце 1 шт.
- Молоко (топлене) 2 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Часник 0.5 зуб.
У невеликого гарбуза зрізати верхівку, почистити від насіння і зняти трохи м'якоті. Поставити в розігріту духовку у сковороді, з додаванням 0,5 скл. води, догори дном на 30 хвилин.
Зварити півсклянки пропареного рису в підсоленій воді до напівготовності, воду злити, підсушити. Замаринувати овочі: в глибоку тарілку покласти помідори, брюссельську капусту, болгарський перець, порізаний квадратиками, рубану м'якоть гарбуза, цибулю, додати ложку яблучного оцту, щіпку солі, чорного меленого перцю і ч. л. приправи для плову. Перемішати.
Обсмажити 1 цибулину і морквину, нарізану шматочками і змішати з вареним рисом.
Перемішати овочі з рисом, змішаним з обсмаженою цибулею та морквою.
Вийняти гарбуз (духовку не вимикати), злегка остудити, обмазати зверху і всередині олією, покласти в нього рисово-овочеву суміш і поставити в духовку на 2 години. Можна гарбуз накрити верхньою частиною.
За 20 хвилин до готовності вийняти гарбуз, промазати його з усіх боків і зверху таким соусом: яйце збити з топленим молоком (або ряжанкою), додати подрібнений часник, натерти сир на дрібній тертці, посолити, поперчити.
Перевірити готовність гарбуза ножем. Викласти на тарілку, прикрасити зеленню, помідорами, промазати майонезом і обсипати сиром.
Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские рецепты выпечки. Готовим со вкусом.
Конфеты карамель фото. Куплю жевательные конфеты леденцы карамель.
Рецепт кекс столичныйКулинарные рецепты
сайт программы кулинарный поеденок
Майонез легкий. Домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter