Печеня з курячих шлунків

ДРУГІ СТРАВИ
699 Печеня з курячих шлунків
Фото - Печеня з курячих шлунків
інгредієнти:
  • Шлунки курячі 1 кг
  • Картопля 1 кг
  • Печериці 900 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Лавровий лист
  • Перець духмяний
  • Майонез (вершки) 200 мл
  • Вода (гаряча) 2.5 скл.
  • Зелень

Печеня з курячих шлунків інгредієнти Печеня з курячих шлунків

фото Печеня з курячих шлунків Печеня з курячих шлунків Шлунки курячі

Шлунки очистити і помити.

 

На рослинній олії обсмажити до зникнення рідини.

Потім додати нарізану кубиками картоплю і протушкувати 10 хв. 

Гриби обсмажити з цибулею.

 

Моркву очистити і нашаткувати.

Покласти всe в горщик.

Шар шлунків з картоплею, сіль, перець, морква, гриби з цибулею.

І так, доки не закінчаться.

Зверху покласти лавровий лист, запашний перець і залити розведeним у воді майонезом.

Закрити і в духовку на 60 хвилин при 180 градусах.

Через 40 хвилин можна зменшити температуру до 150 градусів

 

http://recepti.biz.ua стародавний рецепт пасхи

recepti.biz Пошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Купить морковь, цены: рецепты салатов из моркови. Как приготовить летний салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter