Печеня з курячих шлунків
699
інгредієнти:
- Шлунки курячі 1 кг
- Картопля 1 кг
- Печериці 900 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Лавровий лист
- Перець духмяний
- Майонез (вершки) 200 мл
- Вода (гаряча) 2.5 скл.
- Зелень
Шлунки очистити і помити.
На рослинній олії обсмажити до зникнення рідини.
Потім додати нарізану кубиками картоплю і протушкувати 10 хв.
Гриби обсмажити з цибулею.
Моркву очистити і нашаткувати.
Покласти всe в горщик.
Шар шлунків з картоплею, сіль, перець, морква, гриби з цибулею.
І так, доки не закінчаться.
Зверху покласти лавровий лист, запашний перець і залити розведeним у воді майонезом.
Закрити і в духовку на 60 хвилин при 180 градусах.
Через 40 хвилин можна зменшити температуру до 150 градусів
http://recepti.biz.ua стародавний рецепт пасхи
recepti.biz Пошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Купить морковь, цены: рецепты салатов из моркови. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі