Печеня з курки з томатним соусом
- Курка 0.5 шт.
- Картопля (велика) 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень (петрушка, кріп)
- Сіль (мелений перець, лавровий лист)
Курку порізати на маленькі шматочки. Картоплю порізати не дуже великою соломкою, цибулю порізати дрібно, помідори потерти на тертку.
У неглибокій пательні обсмажити цибулю до прозорості, додати протерті помідори, зелень, сіль, перець, часник подрібнений, довести соус до кипіння, вимкнути вогонь.
Окремо, на іншій сковороді, обсмажити курку з двох сторін, перекласти на тарілку, на цій же сковороді обсмажити трохи картоплю.
На дно горщика налити небагато соусу, викласти курку, залишивши місце для картоплі, влити соусу так, щоб трохи прикрити м'ясо або до половини, додати лавровий лист.
Зверху покласти шар картоплі, трохи посолити. Закрити кришечками, поставити в духовку, включити її на 180 градусів. Тушкувати 60-75 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.
Красим айца черничным вареньем. Черничное варенье.
Кулинарные рецепты от Tramontina: как приготовить почки говяжьи. Киста почки. Эффективное лечение.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter