Печеня з курки з лимоном і часником
- Гомілка куряча 12 шт.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Масло вершкове (розтоплене) 60 г
- Петрушка 0.5 скл.
- Лимон (терта цедра і сік) 1 шт.
- Часник 3 зуб.
Духовку розігріти до 200 градусів. Посудину для запікання злегка змастити.
З'єднати оливкову олію і 1 ст. л. вершкового масла. Збризнути цією сумішшю курку. Посолити і поперчити. Струснути, щоб все перемішалося.
Запікати хвилин 40 до готовності курки.
Змішати масло, що залишилося, петрушку, часник, цедру і 1/4 скл. соку лимона.
Готову курку вийняти із духовки і викласти на неї часниково-лимонну суміш. Накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин.
Куриные отбивные. Куриные отбивные с помидорами.
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд. Праздничные новогодние кулинарные рецепты.
Статическое смешивание TAH - домашний майонез миксером видео. Кухонный миксер-комбайн Tiger.
Морепродукты салаты рецепты здесь
Рецепты для хлебопечки, вкусно: новогодние праздничные блюда. Блюда на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter