Печеня з курки з лимоном і бринзою
- Картопля (велика) 4 шт.
- Олія оливкова 2 ч.л.
- Цедра лимона (терта) 2 ч.л.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Бринза 100 г
- Орегано (сушене) 1 ст.л.
- Гомілка куряча 4 шт.
- Стегно куряче 4 шт.
- Помідори черрі (на гілочці) 250 г
- Оливки зелені (чорні) 0.75 скл.
Духовку розігріти до 220 градусів.
Картоплю викласти на дно форми для запікання. Збризнути оливковою олією, посолити, поперчити.
Розкришити бринзу, додати орегано, цедру і сік лимона. Розім'яти виделкою.
Акуратно підняти шкіру і покласти під неї приблизно 2 ч. л. сирної маси. Злегка розітерти шкіру так, щоб начинка рівномірно розподілилася під нею.
Викласти курку на картоплю. Запікати хвилин 30-40.
Потім додати до курки помідори і оливки. Поперчити. Змастити курку невеликою кількістю олії, щоб вона сильніше зарум'янилася. Запікати ще 10-20 хвилин до готовності курки.
Рецепты здоровой выпечки - рецепты без выпечки. Готовим со вкусом.
Рецепты блюд из рыбы голец в духовке с фотоРецепты блюд. Статьи о рыбах
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Купить кондитерку - торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Киста почки. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter