Печеня з курки "По-російськи"
- Курка 1 кг
- Цибуля ріпчаста 400 г
- Родзинки 50 г
- Горіх волоський 50 г
- Гриби (свіжі) 50 г
- Масло вершкове 15 г
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Борошно 25 г
- Сметана 400 г
Курку промити, обсушити, розрубати на 8 шматків, посолити, поперчити, обсмажити до напівготовності. Цибулю нашаткувати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору. Гриби нарізати соломкою і обсмажити.
Горіхи обсмажити, зняти з них шкірку і подрібнити. Родзинки промити і обсушити.
Покласти курку в горщики (по 2 шматки на порцію), туди ж родзинки, гриби, цибулю і горіхи. Все залити сметанним соусом.
Сметанний соус.
У сотейнику розтопити і прогріти масло, всипати просіяне борошно і пасерувати, помішуючи, до запаху "смаженого горіха". Пасероване борошно поступово, безперервно помішуючи, розвести гарячою сметаною.
Поставити в духовку і тушкувати 20-25 хвилин при 180°С.
При подачі посипати рубаною зеленню.
Салати з оселедцем рецепт фотосалати з оселедцем
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с языка. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Готовим со вкусом: салати з крабовими паличками рецепти. Вкусные и простые рецепты салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter