Печеня з курки "По-російськи"

ДРУГІ СТРАВИ
622 Печеня з курки "По-російськи"
Фото - Печеня з курки
інгредієнти:
  • Курка 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 400 г
  • Родзинки 50 г
  • Горіх волоський 50 г
  • Гриби (свіжі) 50 г
  • Масло вершкове 15 г
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Борошно 25 г
  • Сметана 400 г

Курку промити, обсушити, розрубати на 8 шматків, посолити, поперчити, обсмажити до напівготовності. Цибулю нашаткувати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору. Гриби нарізати соломкою і обсмажити.

Горіхи обсмажити, зняти з них шкірку і подрібнити. Родзинки промити і обсушити.

Покласти курку в горщики (по 2 шматки на порцію), туди ж родзинки, гриби, цибулю і горіхи. Все залити сметанним соусом.

Сметанний соус.

У сотейнику розтопити і прогріти масло, всипати просіяне борошно і пасерувати, помішуючи, до запаху "смаженого горіха". Пасероване борошно поступово, безперервно помішуючи, розвести гарячою сметаною.

Поставити в духовку і тушкувати 20-25 хвилин при 180°С.

При подачі посипати рубаною зеленню.

Салати з оселедцем рецепт фотосалати з оселедцем

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с языка. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Готовим со вкусом: салати з крабовими паличками рецепти. Вкусные и простые рецепты салатов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter