Печеня з курки "Лінь-матінка"
- Філе куряче 400 г
- Печериці (свіжі) 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Розмарин (сушений)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Цукор 1 ч.л.
- Олія рослинна
- Майонез (вершки 15%) 100 г
- Соєвий соус 75 мл
- Часник 5 зуб.
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Прянощі (суміш трав середземноморських)
Нарізати великими шматками куряче філе. Додати лимонний сік, соєвий соус, часник (нарізаний на 4 частини), цукру 1 ч. л., суміш трав 0,5 ч. л., чорний перець. Залишити на деякий час.
Нарізати цибулю середніми кубиками.
Крупно нарізати вимиті печериці.
Відправити на гарячу сковороду з олією гриби і цибулю, злегка посолити, злегка посипати цукром, додати розмарин.
Обсмажити на сильному вогні до золотистого кольору (не більше 3-5 хвилин) і додати туди м'ясо разом із маринадом.
Смажити разом із куркою, поступово м'ясо побіліє.
Можна додати майонез або вершки. Ще раз перемішати, тушкувати під кришкою хвилин 5-10.
Вимкнути вогонь. Накрити кришкою.
На гарнір - рис, макарони або картопля і багато зелені.
ЗдесьКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Салат из сельдерея с КурицейРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепт салата с буряком яблоком фасоль зеленьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кофейный кекс рецепт в микроволновкеСтатьи о кофе, рецепты приготовления
Американская кухня скачать http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter