Печеня з курки із 40 зубчиками часнику

ДРУГІ СТРАВИ
579 Печеня з курки із 40 зубчиками часнику
Фото - Печеня з курки із 40 зубчиками часнику
інгредієнти:
  • Лимон 1 шт.
  • Курка 1.6 кг
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Часник 40 зуб.
  • Бульйон (курячий) 300 мл
  • Вино біле сухе 300 мл
  • Розмарин (сушений) 1 ч.л.

Печеня з курки з 40 зубчиками часнику інгредієнти Розігріти духовку до 190 градусів.

Лимон розрізати уздовж навпіл і покласти у середину курки разом із лавровим листом.

Печеня з курки з 40 зубчиками часнику Зв'язати разом ніжки, потім змастити курку олією і посипати розмарином.

фото Печеня з курки з 40 зубчиками часнику Покласти курку у жароміцну посудину, додати 40 зубчиків часнику нечищеного, бульйон і вино. Поставити на вогонь і довести до кипіння на середньому вогні. Накрити кришкою або фольгою і поставити в доховку на 1 годину 10 хвилин.

Печеня з курки з 40 зубчиками часнику Лимон Потім зняти кришку і запікати ще хвилин 20-30, щоб курка зарум'янилася.

Печеня з курки з 40 зубчиками часнику Курка Витягнути курку і 16 зубчиків часнику. Соус, що залишився поставити на вогонь, довести до кипіння і дати прокипіти на великому вогні 5-6 хвилин, щоб соус уварився. Доки соус кипить, розчавити часник, щоб "випустити" аромат.

Печеня з курки з 40 зубчиками часнику Лавровий лист Потім процідити соус.

Подавати курку з цілими зубчиками часнику, окропивши соусом.

 

Отбивная куриная с грибами и сыром в духовкеотбивная куриная

Рецепт приготовление селедку под шубой тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter