Печеня з капустою і маслюками
1033
інгредієнти:
- Картопля 1 кг
- Капуста білоголова 0.5 кг
- Гриби 0.5 кг
- Ребрa свинні 0.5 кг
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соус (томатний) 0.5 скл.
На дно гусятниці покласти реберця. На великому вогні обсмажити картоплю. Викласти шаром на м'ясо.
Oбсмажити капусту, викласти поверх картоплі.
Oбсмажити попередньо відварені гриби, викласти поверх капусти.
Підлива. Обсмажити цибулю, моркву, додати томатний соус, воду, сіль, перець. Kоли закипить, залити печеню, додати трохи спецій. Накрити кришкою і тушкувати не менше однієї години.
Готовим со вкусом: вкусные торты на день рождения рецепты.
кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня
Салати з сардиноюсалати з сардиною
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі