Печеня з індички з овочами у горщику
653
інгредієнти:
- Філе індички 750 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 5 шт.
- Перець духмяний (горошком) 10 шт.
- Лавровий лист 2.5 шт.
- Вода (окріп) 2.5 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
М'ясо помити, порізати невеликими шматочками й обсмажити до готовності на олії.
Цибулю дрібно порізати.
Моркву порізати брусочками.
Також на олії (окремо від м'яса) обсмажити до золотистої скоринки цибулю, потім додати моркву.
Довести до напівготовності.
Картоплю почистити і порізати брусочками.
На дно горщика викласти м'ясо, далі - цибулю з морквою, у кожен горщик покласти по 2 горошини запашного перцю і 1/4 лаврового листка.
Зверху покласти картоплю, посипати Вегету і сіль, залити 0,5 склянки окропу (в один горщик).
Закрити горщик кришечкою і поставити в розігріту духовку до 180 градусів.
Готувати 1 годину 10 хвилин.
Институт культуры спб кулек. Оперативно сделаем печать на кульки и бумажные пакеты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі