Печеня з індички із соусом із червоного перцю
- М´ясо 600 г
- Сіль
- Перець
- Цибуля 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець червоний (паприка) 1 ст.л.
- Борошно
- Бульйон курячий 125 мл
- Вершки 250 мл
Нарізати цибулю і порубати зубочки часнику.
М'ясо грудки індички нарізати смужками. Посолити і поперчити.
Обсмажити порціями у гарячому жиру.
Вийняти зі сковороди.
Протушкувати у цьому ж жиру цибулю і часник, посипати їх червоним перцем і борошном, злегка підсмажити.
Залити суміш бульйоном і довести до кипіння. Підмішати вершки і уварювати соус на сильному вогні, доки він не загусне.
Додати у соус м'ясо.
Подавати з італійською пастою.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты праздничные рецепты с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - кулинарный сайт. Нужны Кулинария.
Готовим со вкусом - как приготовить пирог из тыквы.
Кулинарный сайт с фотографиямиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter