Печеня з грибами
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 1 кг
- Перeць болгарський 2 шт.
- Гриби (печериці) 500 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Спеції (сіль, перець) 1 ч.л.
Гриби обсмажити з цибулею.
У чавунці, де готуватиметься печеня, обсмажити моркву і перець. Картоплю нарізати кубиками і теж трохи обсмажити все разом.
Посолити і поперчити, долити води стільки, щоб картопля трохи покрилася водою.
Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і тушкувати 15 хвилин.
Додати готові гриби, дати ще хвилин 10 покипіти.
Салат з плавленим сиром часникомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Для Мультиварки: кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
http://recepti.biz.ua картинки с фк Спартак
Салат из фасоли с копченой Курицей www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Фотографии кульков для магазинов. Печать на кульках.
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовик. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter