Печеня з грибами
- Гриби (свіжі, білі, підосичники, підберезники, лисички, сироїжки)
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Свіжі гриби почистити, нарізати, відварити в підсоленій воді 20 хвилин.
Картоплю нарізати соломкою, обсмажити на олії до напівготовності.
Додати гриби, перемішати, зверху викласти нарізану півкільцями ріпчасту цибулю. Накрити кришкою і тушкувати хвилин 7-10.
Перемішати і тушкувати до готовності картоплі. Незадовго до готовності посолити, поперчити і додати 2 ст. л. сметани.
Правильне харчування для дтейправильне харчування
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Проверенные рецепты постных блюд: рецепт борща украинского. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Осетинские пироги на заказ - салат с белыми грибами. Семена грибов вешенки купить.
Простые рецепты вкусных закусок - новогодние рецепты закусок. Мультиварки для выпечки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter