Печеня з горбуші
- Горбуша (свіжа) 300 г
- Картопля 4 шт.
- Гриби свіжоморожені (опеньки) 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Сир 50 г
- Бульйон 100 мл
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Картоплю очистити, нарізати дрібними кубиками і посмажити 5-7 хвилин на рослинній олії. Цибулю нарізати дрібно.
Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити все разом з грибами 5-7 хвилин.
Потім додати горбушу і обсмажити все ще 5 хвилин.
Потім розкласти по горщиках: картопля, засмажка з рибою і грибами, посолити-поперчити.
Залити в кожен горщик по 50 мл бульйону, майонез і натертий на дрібній тертці сир.
Відправити в розігріту духовку на 20-25 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус: салати та закуски. Доставка готовой еды на неделю.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепти святкових закусок. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Салат с жареными грибами и свежим огурцомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Тушенка, Паштеты, Каши. Рецепты: французская кухня рецепты. Лазанья из мацы.
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепт салата мимоза с фото. Как приготовить летний салат.
Рецепты с творогом фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат мимоза приготовление http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter