Печеня з гарбузом "Королева осені"
- Гарбуз 500 г
- Картопля 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Свинина 400 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Селера коренева 5 г
- Куркума 0.5 ч.л.
- Бекон 30 г
- Сир твердий 50 г
- Огірок (маринований) 1 шт.
- Помідор (черрі) 4 шт.
- Макаронні вироби (великі черепашки) 8 шт.
- Бульйон (м´ясний) 100 мл
- Петрушка (свіжа)
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець чорний
Гарбуз очистити, видалити м'якоть.
Моркву, картоплю і цибулю очистити, у перцю видалити перегородки. М'ясо промити, злегка відбити, обсушити. Моркву натерти на крупній тертці, решту нарізати великими кубиками.
М'ясо посолити, поперчити і обсмажити в розігрітому вершковому маслі до злегка коричневого кольору. Викласти на дно горщика. У цій же сковороді спасерувати цибулю та моркву 3 хвилини, викласти в горщик поверх м'яса.
Покласти у сковороду гарбуз, перець, дрібно нарізаний часник, картоплю і куркуму і обсмажувати 10 хвилин, при необхідності додати масло.
Викласти поверх м'яса і моркви. Додати корінь селери, небагато м'ясного бульйону, приправи, поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Відварити в підсоленій воді макарони. Відкинути на дуршлак.
Дрібно порізати бекон, обсмажити в сухій сковороді до рум'яної скоринки. Сир натерти на тертці, огірок порізати кубиками, помідори черрі часточками.
На дно черепашок покласти бекон, огірок, помідори, зверху посипати сиром.
Викласти в горщик зверху і поставити в духовку ще на 5 хвилин. До подачі краще тримати там же.
Посипати петрушкою.
Кулинарные рецепты от Tramontina - вторые блюда по домашнему.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот
Смешные картинки фк Спартака. Картинки фк Спартак Москва скачать.
Салат с Курицей, орешками и сухариками. Салат с ананасом и Курицей и грибами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter