Печеня з гарбузом і чорносливом
697
інгредієнти:
- Яловичина 600 г
- Гарбуз 500 г
- Чорнослив (без кісточок) 100 г
- Бульйон (м´ясний) 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Мед 1 ст.л.
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Кориця (мелена)
- Сіль
М'ясо нарізати кубиками, не дуже крупно.
Цибулю - шматочками, досить великими.
Гарбуз - як м'ясо.
Цибулю обсмажити у казані.
Додати м'ясо.
Паралельно обсмажити гарбуз.
Додати до м'яса часник (через прес), корицю і перець. Постійно помішувати, приблизно хвилину.
Додати гарбуз, чорнослив і мед. Перемішати. Посолити.
Викласти у керамічний горщик (форму), залити бульйоном (гарячим). Тушкувати у духовці 1,5-2 години.
Подавати із рисом.
www.recepti.biz.uaКулинарная книга. Программа Кулинарный блокнот
Купить бытовую химию оптом - рецепты едим дома с юлией высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі