Печеня з гарбузом і чорносливом
	
					806				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Яловичина 600 г
 - Гарбуз 500 г
 - Чорнослив (без кісточок) 100 г
 - Бульйон (м´ясний) 1 скл.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Часник 2 зуб.
 - Мед 1 ст.л.
 - Перець червоний пекучий (мелений)
 - Кориця (мелена)
 - Сіль
 
 М'ясо нарізати кубиками, не дуже крупно.
 Цибулю - шматочками, досить великими.
 Гарбуз - як м'ясо.
 Цибулю обсмажити у казані.
 Додати м'ясо.
 Паралельно обсмажити гарбуз.
 Додати до м'яса часник (через прес), корицю і перець. Постійно помішувати, приблизно хвилину.
 ![]()
Додати гарбуз, чорнослив і мед. Перемішати. Посолити.
 Викласти у керамічний горщик (форму), залити бульйоном (гарячим). Тушкувати у духовці 1,5-2 години.
Подавати із рисом.
www.recepti.biz.uaКулинарная книга. Программа Кулинарный блокнот
Купить бытовую химию оптом - рецепты едим дома с юлией высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі