Печеня з гарбузом і чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
697 Печеня з гарбузом і чорносливом
Фото - Печеня з гарбузом і чорносливом
інгредієнти:
  • Яловичина 600 г
  • Гарбуз 500 г
  • Чорнослив (без кісточок) 100 г
  • Бульйон (м´ясний) 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Мед 1 ст.л.
  • Перець червоний пекучий (мелений)
  • Кориця (мелена)
  • Сіль

Печеня з гарбузом і чорносливом інгредієнти М'ясо нарізати кубиками, не дуже крупно.

Печеня з гарбузом і чорносливом Цибулю - шматочками, досить великими.

фото Печеня з гарбузом і чорносливом Гарбуз - як м'ясо.

Печеня з гарбузом і чорносливом Яловичина Цибулю обсмажити у казані.

Печеня з гарбузом і чорносливом Гарбуз Додати м'ясо.

Печеня з гарбузом і чорносливом Чорнослив Паралельно обсмажити гарбуз.

Печеня з гарбузом і чорносливом Бульйон Додати до м'яса часник (через прес), корицю і перець. Постійно помішувати, приблизно хвилину.

Печеня з гарбузом і чорносливом Цибуля ріпчаста Печеня з гарбузом і чорносливом Часник

Додати гарбуз, чорнослив і мед. Перемішати. Посолити.

Печеня з гарбузом і чорносливом Мед Викласти у керамічний горщик (форму), залити бульйоном (гарячим). Тушкувати у духовці 1,5-2 години.

Печеня з гарбузом і чорносливом Перець червоний пекучийПодавати із рисом.

 

 

 

www.recepti.biz.uaКулинарная книга. Программа Кулинарный блокнот

Купить бытовую химию оптом - рецепты едим дома с юлией высоцкой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter