Печеня з гарбузом
- М´ясо (телятина) 400 г
- Гарбуз 300 г
- Картопля 6 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Сіль (спеції)
- Часник
- Зелень
М'ясо порізати кубиками, злегка обсмажити на олії, перекласти в миску.
Картоплю, цибулю та моркву теж порізати кубиками, обсмажити на тій же сковороді що і м'ясо, так само перекласти в окрему миску.
Гарбуз порізати невеликими кубиками, теж злегка обсмажити.
М'ясо розкласти по горщиках, трохи посолити, посипати перцем і приправами, покласти по лавровому листку і по горошині запашного перцю.
Зверху на м'ясо розкласти гарбуз, посипати зеленню.
На гарбуз розкласти обсмажені овочі, знову трохи посолити, влити теплої води, щоб все було вкрито до половини, зверху покласти по зубчику часнику і по шматочку масла, накрити горщики кришечками.
Поставити в холодну духовку, включити її на 180 градусів, тушкувати 1 годину і 30-40 хвилин.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салати з серцем. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Кулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Кексы в магазине Rozetka: рецепт кекс столичный.
Детский Монтессори сад - оладьи как в детском саду. Частный Монтессори детский сад.
http://recepti.biz.ua салат морепродуктов рецепт
Салат французский рецепт с фотоКулинарные рецепты
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд на электрогриле. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter