Печеня з баранини і картоплі
814
інгредієнти:
- Баранина 800 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Розмарин
- Морква 1 шт.
- Картопля 800 г
- Часник 8 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Петрушкa
- Бульйон (вода)
- Олія рослинна
Баранину нарізати на шматки і обсмажити на сковороді.
Цибулю нарізати півкільцями і покласти на дно глиняного горщика, на неї викласти баранину, додати розмарин, часник, сіль і перець, накрити кришкою і поставити в духовку на 1 годину при температурі 160 градусів.
Дістати горщик, додати в нього нарізану моркву і картоплю, посипати зеленню, посолити і додати води або бульйону; накрити кришкою і поставити в духовку ще на 30-40 хв.
Рыбный салат мимоза. Рыбный салат хе.
Рецепты салатов с фото. Рецепт и фото салат цезарь.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты из редьки. Торт В Мультиварке Рецепты.
Домашний майонез рецептПроизводство майонеза
recepti.biz.ua рецепты салатов мимоза
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі