Печеня "Вершкова" з грибами та сиром
- М´ясо (вирізка свинна) 700 г
- Картопля 12 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Гриби (лісові, підберезники) 500 г
- Сир твердий 250 г
- Вершки (жирні, 35%) 150 г
- Сметана (20%) 50 г
- Спеції
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Очистити і нарізати цибулю півкільцями, моркву натерти на крупній тертці; обсмажити овочі на сковороді з додаванням рослинної олії і викласти їх на дно горщиків.
Очистити картоплю, нарізати її великими кубиками й викласти на овочі в горщиках.
Посипати картоплю сіллю (можна універсальною приправою) і тертим сиром (половиною від усієї кількості).
Далі шар грибів. Трохи обсмажити.
Далі нарізати м'ясо і обсмажити його на великому вогні хвилин 5-7, у кінці посолити і поперчити. Тепер м'ясо перекласти в горщики на гриби.
У склянці гарно перемішати сметану і вершки.
Залити горщик вмістом склянки, але не до краю. Посипати зверху сушеним кропом і петрушкою. Накрити кришкою або фольгою і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
За 5 хвилин до закінчення приготування посипати сиром, що залишився, і повернути назад у духовку.
Открой свой интернет-магазин - украинская кухня доставка.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты торт киевский. Рецепты котлет.
Психолог семейный: психолог лариса ренар.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter