Печеня "Вершкова" з грибами та сиром

ДРУГІ СТРАВИ
749 Печеня "Вершкова" з грибами та сиром
Фото - Печеня
інгредієнти:
  • М´ясо (вирізка свинна) 700 г
  • Картопля 12 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква (велика) 1 шт.
  • Гриби (лісові, підберезники) 500 г
  • Сир твердий 250 г
  • Вершки (жирні, 35%) 150 г
  • Сметана (20%) 50 г
  • Спеції
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний

Печеня Очистити і нарізати цибулю півкільцями, моркву натерти на крупній тертці; обсмажити овочі на сковороді з додаванням рослинної олії і викласти їх на дно горщиків.

Печеня Очистити картоплю, нарізати її великими кубиками й викласти на овочі в горщиках.

фото Печеня Посипати картоплю сіллю (можна універсальною приправою) і тертим сиром (половиною від усієї кількості).

Печеня Далі шар грибів. Трохи обсмажити.

Печеня Далі нарізати м'ясо і обсмажити його на великому вогні хвилин 5-7, у кінці посолити і поперчити. Тепер м'ясо перекласти в горщики на гриби.

Печеня У склянці гарно перемішати сметану і вершки.

Печеня Залити горщик вмістом склянки, але не до краю. Посипати зверху сушеним кропом і петрушкою. Накрити кришкою або фольгою і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.

Печеня За 5 хвилин до закінчення приготування посипати сиром, що залишився, і повернути назад у духовку.

Печеня

 

Открой свой интернет-магазин - украинская кухня доставка.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты торт киевский. Рецепты котлет.

Психолог семейный: психолог лариса ренар.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter