Печеня в рукаві
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Картопля 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Кетчуп (гострий) 3 ст.л.
- Оцет (9%) 1 ч.л.
- Сіль
- Спеції
- Масло вершкове 50 г
- Лавровий лист
М'ясо нарізати шматочками як для шашлику. Посолити, поперчити, додати майонез, кетчуп, оцет, лавровий лист, цибулю кільцями і перемішати. Залишити на пару годин маринуватися. Можна і на ніч.
Картоплю очистити нарізати скибочками.
Рукав для запікання зав'язати з однієї сторони. Викласти нарізану картоплю.
Посолити, поперчити, додати спеції і перемішати.
Зверху на картоплю викласти м'ясо з цибулею. Можна зверху покласти пару шматочків масла вершкового (40-50 г).
Зав'язати рукав зверху.
Розмістити у глибоке деко або сковороду і відправити в духовку розігріту при 180-200 градусах на 1 годину.
Вийняти, розрізати зверху рукав.
Можна подавати із домашньою аджикою.
Рецепт смачного тортаМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Салат Курица на горошине. Салат новогодний с Курицей и стручковой фасолью.
Лимонник тортТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter