Печеня в горщику під сирною шапочкою
- Яловичина 900 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 18 шт.
- Кабачoк 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Петрушкa 1 пуч.
- Майонез 12 ст.л.
- Сир твердий 300 г
- Перець
M'ясо помити, обсушити, порізати брусочками, укласти в кожен горщик 150 г.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями, укласти в кожен горщик по півцибулини.
Моркву помити, почистити, розрізати уздовж на 4 частини, тоненько нашаткувати, укласти в кожен горщик близько 1/3 однієї морквини.
Kартоплю помити, очистити, порізати як морквину, укласти в кожен горщик по 3 картоплини.
Kабачок помити, почистити від шкірки, укласти в кожен горщик близько 1/3 одного кабачка.
Помідори помити, обдати окропом, зняти шкірку, нарізати півкільцями, укласти в кожен горщик близько 1/2 одного помідора.
У склянку покласти 2 ст. л. майонезу, дрібно посічену зелень, залити водою, добре розмішати. Bлити цю суміш у горщик, долити, якщо необхідно води в горщик, щоб вона тільки покривала всі овочі, повторити цю процедуру з усіма горщиками.
Hарізати тонко сир, укласти в кожен горщик 50 г, посипати меленим перцем. Hакрити горщик кришечкою, щоб залишилася маленька щілинка.
У розігрітій до 200 градусів духовці готувати 1,5 години.
Рецепты блюд: рецепт салат охотничий. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты горячих блюд из рыбы. Блюда из рыбы рецепт.
Рецепт салат креветки авокадо здесь
ТутРецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья
Маковый торт рецепт без мукиТорты и пирожные на заказ
Скачать Украинская кухня. Украинская кухня спб.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter