Печеня в горщику
- М´ясо 500 г
- Гриби 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 1 кг
- Лавровий лист
- Перець чорний горошком
- Сметана 2 ст.л.
М'ясо порізати на маленькі шматочки.
Обсмажити на рослинній олії (без солі і спецій).
Цибулю порізати півкільцями.
Гриби розморозити.
Моркву натерти на крупній тертці.
Картоплю порізати маленькими кубиками.
Зібрати горщик: на дно покласти смажене м'ясо, лавровий лист, перець, посолити.
Зверху покласти цибулю.
Далі гриби, морква, картопля.
Залити водою, так, щоб її було видно через картоплю, але не покривала її.
Змастити сметаною.
Поставити в духовку на 1 год 45 хв при температурі 200 градусів.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты приготовления мясных салатов. Рецепт имбирного напитка.
Осетинские пироги на заказ - салаты с редькой рецепты с фото.
Приготовление йогурта в термосе из закваскиКоктейли и домашнее приготовление вин
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Салат с креветками.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter