Печеня в горщику
- Телятина 500 г
- Рис 200 г
- Сир 200 г
- Перець солодкий жовтий 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Огірок 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Телятину пропустити через м'ясорубку, додати перець мелений і сіль за смаком. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, обсмажити з фаршем на сковороді. Сир протерти через дрібну тертку. Рис промити, викласти однаковими порціями (по 100 г) в горщики, залити водою, зверху - обсмажений фарш і поставити в духовку на 20 хвилин. Овочі промити, моркву натерти на тертці, баклажан очистити від шкірки і нарізати кільцями, обсмажити окремо в олії.
У горщики за 7 хвилин до готовності додати тертий сир.
Огірком і помідором прикрасити.
Авокадо салат рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Простой рецепт приготовления плова. Рецепт приготовления шашлыка и плова.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепт имбирного напитка.
Рецепты блюда индийской кухни. Индийская кухня рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter