Печеня в горщиках

ДРУГІ СТРАВИ
794 Печеня в горщиках
Фото - Печеня в горщиках
інгредієнти:
  • М´ясо (телятина і кролик) 1.5 кг
  • Картопля (велика) 4 шт.
  • Гриби свіжі (печериці, маслюки, опеньки) 500 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Олія соняшникова 3 ст.л.
  • Спеції (перець чорний і червоний, сіль, куркума, шафран)
  • Вода (кип´ячена гаряча)

Печеня в горщиках інгредієнти

М'ясо помити, відокремити від плівок і сала, нарізати кубиками (1х1 см).

Картоплю почистити, нарізати кубиками.

Печеня в горщиках Гриби, цибулю та моркву помити, почистити, нарізати (натерти на дрібній/середній тертці), обсмажити до напівготовності.

фото Печеня в горщиках М'ясо обсмажити у невеликій кількості соняшникової олії приблизно 10 хвилин (щоб червоного в м'ясі не було видно), у процесі смаження посолити і додати спецій.

Печеня в горщиках М'ясо Викласти в горщики спочатку картоплю, потім суміш грибів-моркви-цибулі, зверху м'ясо. Залити в горщики гарячу воду, заздалегідь посолити воду.

Поставити в духовку на 40-60 хвилин, у залежності від м'яса (свинина - 60 хв, кролик - 40 хв), температуру виставити 180 градусів. 

 

отбивная куриная

слоеный пирог с фруктами

recepti.biz.ua праздничные новогодние блюда

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter