Печеня в горщиках
794
інгредієнти:
- М´ясо (телятина і кролик) 1.5 кг
- Картопля (велика) 4 шт.
- Гриби свіжі (печериці, маслюки, опеньки) 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія соняшникова 3 ст.л.
- Спеції (перець чорний і червоний, сіль, куркума, шафран)
- Вода (кип´ячена гаряча)
М'ясо помити, відокремити від плівок і сала, нарізати кубиками (1х1 см).
Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Гриби, цибулю та моркву помити, почистити, нарізати (натерти на дрібній/середній тертці), обсмажити до напівготовності.
М'ясо обсмажити у невеликій кількості соняшникової олії приблизно 10 хвилин (щоб червоного в м'ясі не було видно), у процесі смаження посолити і додати спецій.
Викласти в горщики спочатку картоплю, потім суміш грибів-моркви-цибулі, зверху м'ясо. Залити в горщики гарячу воду, заздалегідь посолити воду.
Поставити в духовку на 40-60 хвилин, у залежності від м'яса (свинина - 60 хв, кролик - 40 хв), температуру виставити 180 градусів.
recepti.biz.ua праздничные новогодние блюда
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі