Печеня у рукаві "По-грузинськи"

ДРУГІ СТРАВИ
673 Печеня у рукаві "По-грузинськи"
Фото - Печеня у рукаві
інгредієнти:
  • Телятина (м´якоть) 300 г
  • Картопля 7 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кукурудза (консервована) 4 ст.л.
  • Петрушкa 3 ст.л.
  • Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
  • Кмин 1 ч.л.
  • Сіль
  • Салат (листовий)
  • Чорнослив (без кісточок) 5 шт.
  • Горіхи грецькі 4 шт.
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Перець чорний

Печеня в рукаві Телятину промити, нарізати скибочками, додати порізану соломкою цибулю, кмин, посолити, поперчити, скропити соком лимона, перемішати і залишити на 15-20 хвилин.

Печеня в рукаві Цю суміш обсмажити на олії, доки цибуля не стане прозорою. Злегка остудити.

фото Печеня в рукаві Додати картоплю, порізану скибочками, шматочки чорносливу і порубані горіхи.

Печеня в рукаві Потім посипати хмелі-сунелі, петрушкою, злегка посолити, додати консервовану кукурудзу і 2 ст. л. рідини з кукурудзи, подрібнений часник, перемішати.

Печеня в рукаві Відрізати шматок рукава (приблизно 40 см), міцно зав'язати один кінець. Викласти приготовлену масу у "мішечок" і зав'язати нитками другий кінець. Покласти на деко, проколоти гору рукава зубочисткою у декількох місцях і випікати у розігрітій духовці 45-50 хвилин при температурі 180 градусів.

Печеня в рукаві Готову печеню викласти на листя салату, розрізавши верх рукава ножем.

Печеня в рукаві  

Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные блоги. Программа Кулинарный блокнот

recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Кулинарные рецепты фотографииКулинарная энциклопедия. Кулинарные рецепты

ооо св обжорка майонезы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter