Печеня у рукаві "По-грузинськи"
- Телятина (м´якоть) 300 г
- Картопля 7 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кукурудза (консервована) 4 ст.л.
- Петрушкa 3 ст.л.
- Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Сіль
- Салат (листовий)
- Чорнослив (без кісточок) 5 шт.
- Горіхи грецькі 4 шт.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Перець чорний
Телятину промити, нарізати скибочками, додати порізану соломкою цибулю, кмин, посолити, поперчити, скропити соком лимона, перемішати і залишити на 15-20 хвилин.
Цю суміш обсмажити на олії, доки цибуля не стане прозорою. Злегка остудити.
Додати картоплю, порізану скибочками, шматочки чорносливу і порубані горіхи.
Потім посипати хмелі-сунелі, петрушкою, злегка посолити, додати консервовану кукурудзу і 2 ст. л. рідини з кукурудзи, подрібнений часник, перемішати.
Відрізати шматок рукава (приблизно 40 см), міцно зав'язати один кінець. Викласти приготовлену масу у "мішечок" і зав'язати нитками другий кінець. Покласти на деко, проколоти гору рукава зубочисткою у декількох місцях і випікати у розігрітій духовці 45-50 хвилин при температурі 180 градусів.
Готову печеню викласти на листя салату, розрізавши верх рукава ножем.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные блоги. Программа Кулинарный блокнот
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты фотографииКулинарная энциклопедия. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter