Печеня у горщику
- Борошно 2.5 скл.
- Сметана 7 ст.л.
- Майонез 4 ст.л.
- Маргарин 100 г
- Сіль
- Горілка 1 ч.л.
- Свинина (м´якоть) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля
- Помідор 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Квасоля стручкова 2 ст.л.
- Базилік
- Петрушка
- Перець
- Паприка
- Спеції
Тісто.
2-2,5 склянки борошна.
4 ст. л. сметани.
4 ст. л. майонезу.
100 г розтопленого маргарину для випічки.
Трохи солі.
1 ч. л. горілки.
Із інгредієнтів для тіста замісити не круте, еластичне тісто. Накрити плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
М'ясо порізати на шматочки, обсмажити на розпеченій сковороді до рум'яної скоринки, присипати зеленню (базилік і петрушка), посолити, залити гарячою водою, щоб тільки прикрило м'ясо і тушкувати під кришкою до напівготовності.
Цибулю, часник і моркву дрібно порізати.
Із м'яса злити бульйон у склянку. Додати олію, сіль, перець, солодку паприку, спеції.
Додати порізані овочі до м'яса і обсмажити 5-7 хвилин помішуючи, потім додати порізаний помідор і ще обсмажити 5-7 хвилин.
Тісто дістати з холодильника. Розділити на дві рівні частини. Від однієї частини відщипнути 2/3 частини, розкатати у коло товщиною 3-5 мм, викласти у форму, сформувавши високі бортики (6-7 см).
Картоплю порізати на шматочки, викласти на дно сформованого тіста.
Намазати картоплю шаром сметани, присипати замороженою стручковою квасолею.
Поверх викласти обсмажене м'ясо з овочами.
Із 1/3 частини тіста розкачити коло, накрити «горщик», защипати по краях. У центрі на тісті вирізати невеликий отвір. Змастити яйцем або молоком. Через отвір у центрі залити 50-70 мл злитого бульйону.
Запікати у попередньо розігрітій духовці до 180 градусів 1 годину.
Після закінчення 30 хвилин випікання дістати, долити ще 50 мл бульйону. Зменшити вогонь приблизно до 150 градусів і допекти.
Готовій печені дати постояти 10 хвилин у формі, дістати, накрити серветкою і рушником, дати постояти 10 хвилин.
Потім акуратно по краю вирізати кришку, влити бульйон, що залишився, злегка перемішати.
Посипати свіжою зеленню і подавати.
Мясной салат горошек. Салат мясной рецепт.
www.recepti.biz.ua суп-гуляш рецепт
Салат из омлета и корейской моркови и колбасыВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Салат радичио рецепты как убрать горечьРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Рецепты новогодних праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты с фото: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.
recepti.biz.ua национальные блюда Украинской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter