Печеня у горщику

ДРУГІ СТРАВИ
1713 Печеня у горщику
Фото - Печеня у горщику
інгредієнти:
  • Борошно 2.5 скл.
  • Сметана 7 ст.л.
  • Майонез 4 ст.л.
  • Маргарин 100 г
  • Сіль
  • Горілка 1 ч.л.
  • Свинина (м´якоть) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля
  • Помідор 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Квасоля стручкова 2 ст.л.
  • Базилік
  • Петрушка
  • Перець
  • Паприка
  • Спеції

Печеня в горщику їстівний інгредієнтиТісто.

2-2,5 склянки борошна.

4 ст. л. сметани.

4 ст. л. майонезу.

100 г розтопленого маргарину для випічки.

Трохи солі.

1 ч. л. горілки. 

Із інгредієнтів для тіста замісити не круте, еластичне тісто. Накрити плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин.

М'ясо порізати на шматочки, обсмажити на розпеченій сковороді до рум'яної скоринки, присипати зеленню (базилік і петрушка), посолити, залити гарячою водою, щоб тільки прикрило м'ясо і тушкувати під кришкою до напівготовності.

Печеня в їстівний горщику Цибулю, часник і моркву дрібно порізати.

фото Печеня в їстівний горщикуІз м'яса злити бульйон у склянку. Додати олію, сіль, перець, солодку паприку, спеції.

Додати порізані овочі до м'яса і обсмажити 5-7 хвилин помішуючи, потім додати порізаний помідор і ще обсмажити 5-7 хвилин.

Печеня в горщику їстівний Борошно Тісто дістати з холодильника. Розділити на дві рівні частини. Від однієї частини відщипнути 2/3 частини, розкатати у коло товщиною 3-5 мм, викласти у форму, сформувавши високі бортики (6-7 см).

Печеня в горщику їстівний Сметана Картоплю порізати на шматочки, викласти на дно сформованого тіста.

Печеня в горщику їстівний Майонез Намазати картоплю шаром сметани, присипати замороженою стручковою квасолею.

Печеня в горщику їстівний Маргарин Поверх викласти обсмажене м'ясо з овочами.

Печеня в горщику їстівний СільІз 1/3 частини тіста розкачити коло, накрити «горщик», защипати по краях. У центрі на тісті вирізати невеликий отвір. Змастити яйцем або молоком. Через отвір у центрі залити 50-70 мл злитого бульйону.

Запікати у попередньо розігрітій духовці до 180 градусів 1 годину.

Після закінчення 30 хвилин випікання дістати, долити ще 50 мл бульйону. Зменшити вогонь приблизно до 150 градусів і допекти.

Печеня в горщику їстівний Горілка Готовій печені дати постояти 10 хвилин у формі, дістати, накрити серветкою і рушником, дати постояти 10 хвилин.

Потім акуратно по краю вирізати кришку, влити бульйон, що залишився, злегка перемішати.

Посипати свіжою зеленню і подавати. 

 

 

Мясной салат горошек. Салат мясной рецепт.

www.recepti.biz.ua суп-гуляш рецепт

Салат из омлета и корейской моркови и колбасыВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте

Салат радичио рецепты как убрать горечьРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты

Рецепты новогодних праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты с фото: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.

recepti.biz.ua национальные блюда Украинской кухни