Печеня у горщиках із чорносливом
- М´ясо (яловичина) 800 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Картопля 10 шт.
- Чорнослив 10 шт.
- Помідор (великий) 2 шт.
- Соєвий соус
- Соус (кисло-солодкий)
- Кетчуп (томатний соус)
- Олія рослинна
Духовку нагріти до 220 градусів. М'ясо нарізати на середні шматочки. Порівну розкласти у горщики. У кожен додати соєвий соус, кисло-солодкий соус і томатний соус (десь по 1 ч. л.), перемішати. Можна додати спецій для м'яса.
Цибулю нарізати кубиками й обсмажити на олії. Чорнослив нарізати на 4 частини. Покласти на м'ясо цибулю і чорнослив. Картоплю нарізати шматочками, але не дрібно. Помідори очистити від шкірки і подрібнити до стану пюре. Викласти у горщики картоплю (десь по 2,5 картоплини) і залити томатним пюре.
У великий кухоль налити окропу, посолити і розлити по горщиках. Накрити кришкою. Поставити в духовку. Тримати 1 годину при 220 градусах, потім знизити до 200 і залишити ще хвилин на 20-25.
Хвилин за 5-10 до закінчення можна посипати подрібненою зеленню.
Рецепты Приготовления - рецепт салата вкуснятина. Рецепты салатов на любой вкус.
Готовим со вкусом - самые вкусные мясные салаты. Купить мясные продукты.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт рахат лукума с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter