Печеня у горщиках із чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
672 Печеня у горщиках із чорносливом
Фото - Печеня у горщиках із чорносливом
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина) 800 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Картопля 10 шт.
  • Чорнослив 10 шт.
  • Помідор (великий) 2 шт.
  • Соєвий соус
  • Соус (кисло-солодкий)
  • Кетчуп (томатний соус)
  • Олія рослинна

Духовку нагріти до 220 градусів. М'ясо нарізати на середні шматочки. Порівну розкласти у горщики. У кожен додати соєвий соус, кисло-солодкий соус і томатний соус (десь по 1 ч. л.), перемішати. Можна додати спецій для м'яса. 

Цибулю нарізати кубиками й обсмажити на олії. Чорнослив нарізати на 4 частини. Покласти на м'ясо цибулю і чорнослив. Картоплю нарізати шматочками, але не дрібно. Помідори очистити від шкірки і подрібнити до стану пюре. Викласти у горщики картоплю (десь по 2,5 картоплини) і залити томатним пюре. 

У великий кухоль налити окропу, посолити і розлити по горщиках. Накрити кришкою. Поставити в духовку. Тримати 1 годину при 220 градусах, потім знизити до 200 і залишити ще хвилин на 20-25. 

Хвилин за 5-10 до закінчення можна посипати подрібненою зеленню.

Рецепты Приготовления - рецепт салата вкуснятина. Рецепты салатов на любой вкус.

Готовим со вкусом - самые вкусные мясные салаты. Купить мясные продукты.

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт рахат лукума с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter