Печеня у гарбузі
- Гарбуз
- Свинина 700 г
- Печериці 300 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Картопля 1 кг
- Лавровий лист 2 шт.
- Бульйон (грибний) 1 скл.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Салат (листя)
Свинину нарізати кубиками, посолити, поперчити.
Полити олією, посипати приправою для м'яса. Залишити у маринаді на 10-15 хвилин, потім обсмажити в олії до готовності.
Картоплю нарізати кубиками і обсмажити в олії до готовності, додавши бульйонний кубик, лавровий лист і приправу для картоплі.
Натерти на крупній тертці моркву, цибулю подрібнити і, змішавши овочі, обсмажити. Окремо підсмажити нарізані великими пластинками гриби.
З'єднати всі компоненти і ретельно перемішати.
Гарбуз промити, зрізати верхівку разом із хвостиком і вийняти серцевину, залишивши стінки товщиною два сантиметри. Потім гарбуз натерти зсередини подрібненим часником, змастити олією і тримати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин, а "капелюх" - 20 хвилин. Слідкувати, щоб не перепеклись.
Вийняти гарбуз, наповнити його начинкою, залити водою, прикрити "капелюхом" і знову поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Готовий гарбуз подавати на тарілці, викладеній листям салату.
Рецепты на праздничный стол: салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Нужно быстро очистить печень - печеня в горщиках. Лечение в домашних условиях.
Рецепты Приготовления: рецепты выпечки на рождество. Кухонные Принадлежности.
Куриный рулет в омлете рецепт с фотокуриный рулет
Купить тыкву: как приготовить пирог из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Здесьпаска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter