Печеня у часниковому соусі
692
інгредієнти:
- Свинина 600 г
- Картопля 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква
- Спеції
- Олія соняшникова 200 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Сік лимона 1 ч.л.
Картоплю очистити і нарізати величенькими часточками.
М'ясо нарізати шматочками, цибулю нарізати кільцями. Приготувати соус: яйце, гірчицю, сіль, цукор перемішати у блендері, потім, тонкою цівкою, помішуючи, масу вилити. Додати сік лимона, часник і збити до утворення часникового "майонезу" .
Додати до м'яса з цибулею і перемішати.
У картоплю додати часниковий "майонез" і перемішати. Укласти у рукав для запікання. Нарізати моркву і додати до картоплі.
На останньому етапі додати м'ясо, поставити на годину у розігріту до 180-200 градусів духовку рукав.
Очень вкусные салатики! Простые: салат малахитовая шкатулка.
Мебель от производителя недорого: страви до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі