Печеня у часниковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
692 Печеня у часниковому соусі
Фото - Печеня у часниковому соусі
інгредієнти:
  • Свинина 600 г
  • Картопля 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква
  • Спеції
  • Олія соняшникова 200 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор-пісок 1 ч.л.
  • Сік лимона 1 ч.л.

Печеня в часниковому соусі інгредієнти Картоплю очистити і нарізати величенькими часточками.

Печеня в часниковому соусі М'ясо нарізати шматочками, цибулю нарізати кільцями. Приготувати соус: яйце, гірчицю, сіль, цукор перемішати у блендері, потім, тонкою цівкою, помішуючи, масу вилити. Додати сік лимона, часник і збити до утворення часникового "майонезу" .

фото Печеня в часниковому соусі Додати до м'яса з цибулею і перемішати.

Печеня в часниковому соусі Свинина У картоплю додати часниковий "майонез" і перемішати. Укласти у рукав для запікання. Нарізати моркву і додати до картоплі.

 

На останньому етапі додати м'ясо, поставити на годину у розігріту до 180-200 градусів духовку рукав.

Очень вкусные салатики! Простые: салат малахитовая шкатулка.

Мебель от производителя недорого: страви до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter