Печеня "Смакота"
- Яловичина 700 г
- Картопля 700 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля порей 150 г
- Чорнослив 150 г
- Курага 50 г
- Часник 3 зуб.
- Перець солодкий 100 г
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль
- Спеції
Помити та нарізати м'ясо великими скибочками.
Покласти у каструлю із водою, яка покриває лише м'ясо на дні.
Коли м'ясо буде трохи м'якше, покласти порізану скибками картоплю.
Додати нарізану четвертинками моркву.
Протушкувати.
Нарізати кільцями цибулю.
Аналогічно нарізати цибулю порей.
Додати до м'яса.
Вимочити чорнослив і нарізати шматочками. Із курагою зробити теж саме. Додати у печеню.
Додати часник.
Додати солодкий перець кубиками. Посолити, поперчити, укинути лавровий листок і тушкувати до повної готовності.
Рецепт торт Киевский. Рецепт приготовления Киевского торта.
Танцы-повторялки для детей: праздничные салаты на новый год.
Рецепт греческого салата - салатики рецепты новинки. Рецепты Приготовления.
Заварной крем рецепт приготовления тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter