Печеня "По-царськи"
- Картопля
- М´ясо
- Цибуля ріпчаста
- Капуста
- Морква
- Бульйон
- Перець
- Спеції
- Вино червоне
М'ясо нарізати кубиками й обсмажити в олії до напівготовності. Із скоринкою буде смачніше. Розкласти по горщиках.
У тій же сковороді обсмажити картоплю, нарізану кубиками, теж до скориночки. Знову розкласти по горщиках.
Також обсмажити злегка, без скоринки, капусту і знову по горщиках. Зверху додати обсмажену цибулю з морквою і зеленню (можна і помідор нарізати, але теж обсмажити - так смачніше виходить).
Залити всі горщики гарячим бульйоном (його можна зварити з кісток індички). Все посолити, трохи перцю і спецій у кожен горщик, закрити кришками і поставити в духовку (попередньо нагріту).
Хвилин через 40-60 додати в кожен горщик пару ложок вина (червоного) і залишити хвилини на 10 ще в духовці.
Рецепт торта киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Любишь сладости? Помни о фигуре - слоеный пирог с фруктами. Рецепты с малиной.
Пирог из тыквы. Пирог бисквитный с тыквой.
Рецепты американской кухни с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат: вкусные рецепты с фото на пасху.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter