Печеня "По-царськи"

ДРУГІ СТРАВИ
619 Печеня "По-царськи"
Фото - Печеня
інгредієнти:
  • Картопля
  • М´ясо
  • Цибуля ріпчаста
  • Капуста
  • Морква
  • Бульйон
  • Перець
  • Спеції
  • Вино червоне

М'ясо нарізати кубиками й обсмажити в олії до напівготовності. Із скоринкою буде смачніше. Розкласти по горщиках.

 

У тій же сковороді обсмажити картоплю, нарізану кубиками, теж до скориночки. Знову розкласти по горщиках.

Також обсмажити злегка, без скоринки, капусту і знову по горщиках. Зверху додати обсмажену цибулю з морквою і зеленню (можна і помідор нарізати, але теж обсмажити - так смачніше виходить).

Залити всі горщики гарячим бульйоном (його можна зварити з кісток індички). Все посолити, трохи перцю і спецій у кожен горщик, закрити кришками і поставити в духовку (попередньо нагріту).

Хвилин через 40-60 додати в кожен горщик пару ложок вина (червоного) і залишити хвилини на 10 ще в духовці.

Рецепт торта киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Любишь сладости? Помни о фигуре - слоеный пирог с фруктами. Рецепты с малиной.

Пирог из тыквы. Пирог бисквитный с тыквой.

Рецепты американской кухни с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Как приготовить летний салат: вкусные рецепты с фото на пасху.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter