Печеня по-Шушенськи
- Баранина 300 г
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Петрушка (корінь) 1 шт.
- Селера (корінь) 1 шт.
- Масло топлене 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сметана 1 ст.л.
- Зелень (рубана, петрушка і кріп) 2 ст.л.
- Лист лавровий 2 шт.
- Бульйон м´ясний 0.5 скл.
- Перець чорний (мелений)
Картоплю очистити, нарізати великими кубиками і обсмажити в маслі (0,5 ст. л.).
Цибулю і моркву очистити, нарізати кубиками і обсмажити на 0,5 ст. л. олії в іншій сковороді.
М'ясо промити, обсушити, порубати на 6 шматочків. Розігріти на сковороді 1 ст. л. масла й обсмажити в ньому м'ясо з усіх сторін по 5-7 хвилин. Повинна утворитися рум'яна скоринка.
Укласти в горщик обсмажене м'ясо та картоплю.
Зверху викласти пасеровані моркву і цибулю. Додати коріння петрушки і селери, посолити, поперчити, додати лавровий лист і невелику кількість бульйону.
Накрити горщики кришкою і помістити у попередньо розігріту до 180 градусів духовку, готувати 30 хвилин.
За 10 хвилин до готовності у кожен горщик додати 0,5 ст. л. сметани, посипати подрібненим часником і рубаною зеленню.
Готовим со вкусом: рецепти святкових закусок. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Рецепт фасолевого тортаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить летний салат: салати до нового року. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Кексы и маффины рецепты с фотоРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты шашлыков - шашлык из куриных сердец. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter