Печеня по-Шушенськи

ДРУГІ СТРАВИ
619 Печеня по-Шушенськи
Фото - Печеня по-Шушенськи
інгредієнти:
  • Баранина 300 г
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Петрушка (корінь) 1 шт.
  • Селера (корінь) 1 шт.
  • Масло топлене 2 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Сметана 1 ст.л.
  • Зелень (рубана, петрушка і кріп) 2 ст.л.
  • Лист лавровий 2 шт.
  • Бульйон м´ясний 0.5 скл.
  • Перець чорний (мелений)

Печеня по-Шушенський інгредієнти Картоплю очистити, нарізати великими кубиками і обсмажити в маслі (0,5 ст. л.).

Печеня по-Шушенський Цибулю і моркву очистити, нарізати кубиками і обсмажити на 0,5 ст. л. олії в іншій сковороді.

фото Печеня по-Шушенський М'ясо промити, обсушити, порубати на 6 шматочків. Розігріти на сковороді 1 ст. л. масла й обсмажити в ньому м'ясо з усіх сторін по 5-7 хвилин. Повинна утворитися рум'яна скоринка.

Печеня по-Шушенський М'ясо баранина Укласти в горщик обсмажене м'ясо та картоплю.

Печеня по-Шушенський Картопля Зверху викласти пасеровані моркву і цибулю. Додати коріння петрушки і селери, посолити, поперчити, додати лавровий лист і невелику кількість бульйону.

Печеня по-Шушенський Цибуля ріпчаста Накрити горщики кришкою і помістити у попередньо розігріту до 180 градусів духовку, готувати 30 хвилин.

Печеня по-Шушенський Морква За 10 хвилин до готовності у кожен горщик додати 0,5 ст. л. сметани, посипати подрібненим часником і рубаною зеленню.

Печеня по-Шушенський Петрушка

 

Готовим со вкусом: рецепти святкових закусок. Рецепты пирогов и пирожков с фото.

Рецепт фасолевого тортаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Как приготовить летний салат: салати до нового року. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Кексы и маффины рецепты с фотоРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты шашлыков - шашлык из куриных сердец. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter