Печеня по-селянськи
- Грудка свиняча
- Картопля (молода)
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Олія оливкова
- Цибуля ріпчаста
Хороший шматок нежирної грудки зачистити ножем і нарізати (разом зі шкіркою) шматочками товщиною приблизно 1,5 см.
Картоплю молоду помити зі щіткою, вирізати вічка та ін дефекти. Картоплю не чистити.
Цибулю ріпчасту очистити і розрізати головки уздовж на 4 частини.
На добре розігріту сковорідку з оливковою олією викласти шматочки грудки в один шар. Посипати меленим перцем, посолити.
Нарізати картоплю: спочатку навпіл уздовж, а потім кожну половинку щe раз уздовж на 2-4 частини. Вийдуть трикутні у перетині витягнуті брусочки.
Перевернути шматочки грудки. Посипати меленим перцем, посолити. Зменшити вогонь до нижче середнього. Накрити кришкою і тушкувати до напівготовності (приблизно 10 хв).
Відкрити кришку і відправити на сковорідку нарізану картоплю. Перемішати вміст. Посолити. Закрити кришку.
Тушкувати 15 хв.
Відкрити кришку і відправити на сковорідку нарізану цибулю. Посолити. Перемішати вміст. Закрити кришку.
Тушкувати 10 хв.
Вимкнути вогонь. Накрити рушником і дати постояти 5 хв.
При подачі до столу смачно поєднувати із солeними огірками та помідорами.
Свинячу грудку можна замінити на курку. При цьому час приготування скоротиться.
Нужно быстро очистить печень: печеня в горщиках.
Соус из хренаСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Салат Рыбный мимоза. Рецепты салата с Рыбными консервами.
Салат из Курицы с сыромА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Рецепты Приготовления: праздничные салаты на новый год.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter