Печеня по-селянськи

ДРУГІ СТРАВИ
622 Печеня по-селянськи
Фото - Печеня по-селянськи
інгредієнти:
  • Грудка свиняча
  • Картопля (молода)
  • Перець чорний мелений
  • Сіль
  • Олія оливкова
  • Цибуля ріпчаста

Хороший шматок нежирної грудки зачистити ножем і нарізати (разом зі шкіркою) шматочками товщиною приблизно 1,5 см.

Картоплю молоду помити зі щіткою, вирізати вічка та ін дефекти. Картоплю не чистити.

Цибулю ріпчасту очистити і розрізати головки уздовж на 4 частини.

На добре розігріту сковорідку з оливковою олією викласти шматочки грудки в один шар. Посипати меленим перцем, посолити.

Нарізати картоплю: спочатку навпіл уздовж, а потім кожну половинку щe раз уздовж на 2-4 частини. Вийдуть трикутні у перетині витягнуті брусочки.

Перевернути шматочки грудки. Посипати меленим перцем, посолити. Зменшити вогонь до нижче середнього. Накрити кришкою і тушкувати до напівготовності (приблизно 10 хв).

Відкрити кришку і відправити на сковорідку нарізану картоплю. Перемішати вміст. Посолити. Закрити кришку.

Тушкувати 15 хв.

Відкрити кришку і відправити на сковорідку нарізану цибулю. Посолити. Перемішати вміст. Закрити кришку.

Тушкувати 10 хв.

Вимкнути вогонь. Накрити рушником і дати постояти 5 хв.

При подачі до столу смачно поєднувати із солeними огірками та помідорами.

Свинячу грудку можна замінити на курку. При цьому час приготування скоротиться.

 

Нужно быстро очистить печень: печеня в горщиках.

салаты с крутонами

Соус из хренаСоусы и приправы на основе сои, информация о составе

Салат Рыбный мимоза. Рецепты салата с Рыбными консервами.

Салат из Курицы с сыромА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей

Рецепты Приготовления: праздничные салаты на новый год.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter